Vandaag geen post

Vogel Mika

Mijn fles is nog niet gevonden,
en ik begrijp dat het wel 108 jaar kan duren…

Wel ontving ik deze week zelf een fles met een brief.
Wat je geeft krijg je terug…

Simen belde me. Vertelde me dat hij elke dag op een krukje gaat staan om een paragraaf uit mijn twee meter lange brief die hij aan de zijkant van zijn kast heeft gehangen te lezen.

Dat ontroerde mij.

Zoals meer dingen.

Later meer.

Liefs

Mika

About Mika Backer

Ik schrijf mijn brieven, stop ze in een fles, sluit die af ~ en laat ze achter. Op deze website post ik mijn verhalen, over mensen die ik ken of heb gekend. Zie het als een ode aan mijn vrienden, aan het leven, aan de dood. Alles wat je ziet ~ film, beelden, muziek, poëzie, proza en mijn brieven ~ leidt tot één verhaal. Uiteindelijk. Zelf ken ik het einde ervan ook nog niet.

Geef een reactie