Flessenpost voor de koning ontvangen

Brief van de Koning

Op verzoek van de kinderen van mijn vriendin Yka stuurde ik de flessenpost voor de koning naar de koning zelf, in plaats van de fles in zee te gooien. Via de directeur van het Kabinet van de Koning kreeg ik een bevestiging van de ontvangst. De directeur zegt dank voor de goede wensen. Laat daarbij overigens in het midden of Willem de drie meter lange brief zelf gelezen heeft. Of staat dat in de witregels? Wie weet…

About Mika Backer

Ik schrijf mijn brieven, stop ze in een fles, sluit die af ~ en laat ze achter. Op deze website post ik mijn verhalen, over mensen die ik ken of heb gekend. Zie het als een ode aan mijn vrienden, aan het leven, aan de dood. Alles wat je ziet ~ film, beelden, muziek, poëzie, proza en mijn brieven ~ leidt tot één verhaal. Uiteindelijk. Zelf ken ik het einde ervan ook nog niet.

One Comment

  1. M. H.

    Mooi , Mika , flessenpost is dus in ieder geval niet als bombrief tot ontploffing gebracht , ik hoop zo , dat hij , of zij hem leest 😉 .

    Echte majesteiten zijn er niet door hun geboorte maar door het leven .

    Ciao ciao Principessa di Mare

    M. H.

Geef een reactie