Flessenpost gevonden!

De brief aan Paul, die ik in Leeuwarden aan de Emmakade in de vaart gooide, is deze zomer gevonden! Ik kreeg bericht van de vinder, met een prachtige foto van de brief: ingelijst… Daar werd ik gewoonweg een beetje stil van.

Een episode van mijn leven die vier jaar duurde, in woorden gevat op twee-en-een-halve-meter papier, hangt aan de muur bij iemand die ik nog niet heb ontmoet… Maar dat gaat ongetwijfeld gebeuren! André, ik dank je voor je bericht. Wie weet, tot gauw.

About Mika Backer

Ik schrijf mijn brieven, stop ze in een fles, sluit die af ~ en laat ze achter. Op deze website post ik mijn verhalen, over mensen die ik ken of heb gekend. Zie het als een ode aan mijn vrienden, aan het leven, aan de dood. Alles wat je ziet ~ film, beelden, muziek, poëzie, proza en mijn brieven ~ leidt tot één verhaal. Uiteindelijk. Zelf ken ik het einde ervan ook nog niet.

Geef een reactie