Afscheid nemen van dit bestaan

De houthakker is een reden

dat ik nog geen afscheid neem van dit bestaan

(De houthakker, en Adore)

(En Simen)

(Mimi)

Er zijn veel mensen om voor te leven,

al begrijp ik dat je ook voor jezelf bestaat.

De houthakker,

daar ligt een onuitgesproken kans.

Alleen…

De houthakker is getrouwd.

De mogelijkheid bestaat

dat hij daarom zo hard hakt.

De mogelijkheid bestaat

dat hij in mij de vrijheid ziet

die ik in het leven zie.

Geen van beiden neemt de stap

om weg te gaan.

Hij bij zijn vrouw.

Ik uit dit bestaan.

About Mika Backer

Ik schrijf mijn brieven, stop ze in een fles, sluit die af ~ en laat ze achter. Op deze website post ik mijn verhalen, over mensen die ik ken of heb gekend. Zie het als een ode aan mijn vrienden, aan het leven, aan de dood. Alles wat je ziet ~ film, beelden, muziek, poëzie, proza en mijn brieven ~ leidt tot één verhaal. Uiteindelijk. Zelf ken ik het einde ervan ook nog niet.

Geef een reactie